محل مناسب برای نصب کولر گازی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
محل مناسب برای نصب کولر گازی
نوشته شده در جمعه 6 خرداد 1401
بازدید : 399
نویسنده : محمد حسین احمدی

اولین قدم این است که مکان مناسبی برای نصب یونیت خارجی یا کندانسور کولرگازی پیدا کنید. یونیت خارجی باید دور از گرما و گرد و غبار باشد و حداقل 30 سانتی متر در اطراف آن فضا داشته باشد. نصب کولر گازی در بالکن یا هر فضای بیرونی دیگری باید این شرایط را داشته باشد. مرحله بعدی اتصال سیم های برق است. مرحله دوم ایجاد یک سکوی بتنی و قرار دادن کندانسور روی آن است. اطمینان حاصل کنید که سطح بتن کاملاً صاف و به اندازه کافی از زمین فاصله دارد تا از برف زمستانی جلوگیری شود. در مرحله سوم باید سیم های برق را وصل کنید. برای این کار به نقشه نصب کولر گازی دقت کنید. ابتدا باید درب یونیت را باز کرده و طبق دستورات در نمودار سیم کشی واحد، اتصالات را انجام دهید. در مرحله آخر باید مهره های لوله را به لوله های مربوطه وصل کنید.

مراحل پایانی نصب کولر گازی

پس از نصب کامل یونیت خارجی و یونیت داخلی کولر گازی ابتدا باید هوا و رطوبت را از مدار آنها خارج کنیم. شیلنگ خلاء باید به شیر سرویس وصل شود. سپس پمپ وکیوم را روشن کنید تا به خلاء 10 میلی متر جیوه برسد و سپس آن را خاموش کنید. شیرها و اتصالات نیز باید از نظر نشتی بررسی شوند. در مرحله بعد اتصالات لوله ها باید با روکش های مخصوص عایق بندی شده و لوله ها با گیره به دیوار متصل شوند. در نهایت سوراخ های دیوار را با فوم پلی اورتان بپوشانید.

انتخاب محل مناسب برای نصب کولر گازی بسیار مهم است زیرا در کارایی آن تاثیر زیادی دارد. نصب کولر در بالکن نیز از این قاعده مستثنی نیست. وقتی صحبت از مکان مناسب برای نصب کولر گازی می شود، در واقع از دو واحد خارجی و داخلی صحبت می کنیم که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و در هنگام نصب باید نکات مختلفی را رعایت کرد.

هنگام نصب یونیت داخلی باید دقت کنیم که اسپلیت یونیت باید حداقل 20 سانتی متر از بالا، چپ و راست فاصله داشته باشد. همچنین ارتفاع شکاف از کف باید حدود 2.20 متر باشد. صدای برق هر وسیله و تجهیزات الکترونیکی داخل خانه مانند آیفون، آنتن تلویزیون، رادیو، آیفون و غیره می تواند باعث ایجاد مشکل در عملکرد کولر شود، بنابراین یونیت داخلی کولر گازی باید دور از این دستگاه ها نصب شود. . دیوار باید به اندازه کافی محکم باشد تا شکاف را نگه دارد. برای خانه های قدیمی که دیوارها توخالی هستند و گچ دیوار به راحتی می ریزد، ابتدا باید یک اسکلت فلزی برای نگه داشتن شکاف روی دیوار تعبیه شود.

بهترین مکان برای نصب پنل خارجی کولر گازی

هنگام نصب یونیت خارجی دقت کنید که به دلیل وزن بسیار سنگین کندانسور، پایه باید بتنی باشد، در غیر این صورت دچار نوسانات شدید می شود که منجر به شکستگی لوله مسی و نشت گاز می شود. یونیت خارجی باید در فضای باز که هوا در آن جریان دارد نصب شود. در نصب کولر گازی در بالکن یا طاقچه یا هر فضای باز دیگری باید به این موضوع توجه کرد.

همچنین این واحد باید در جایی که برای تعمیرات و سرویس ثانویه موجود است نصب شود. یونیت بیرونی باید دور از نور خورشید باشد. در مواردی که این امکان وجود ندارد، باید سایبان نصب شود. همچنین یونیت خارجی به هیچ وجه نباید کج شود زیرا باعث لرزش شدید و حتی خرابی کلی دستگاه می شود. هیچ آبی نباید در اطراف واحد خارجی جمع شود، حتی اگر باران شدید باشد، زیرا باعث زنگ زدگی آن می شود. برای جلوگیری از این اتفاق می‌توان یونیت خارجی را روی دیوار نیز نصب کرد. البته دیوار باید به اندازه کافی محکم باشد تا بتواند وزن واحد خارجی را تحمل کند.

حداکثر فاصله بین دو واحد کولر گازی

سوال مهم این است که حداکثر فاصله بین دو واحد کولرگازی یعنی پنل داخلی و پنل بیرونی چقدر است یا اینکه کولر گازی چقدر لوله کشی را پشتیبانی می کند؟ در برخی ساختمان ها طراحی به گونه ای است که برای نصب کولر گازی در بالکن، فاصله پنل داخلی تا بالکن محل نصب پنل بیرونی زیاد است و در این شرایط این سوال اهمیت بیشتری پیدا می کند. مشکل این است که نه تنها طول بلکه ارتفاع نیز در این سوال مهم است. در صورت عدم رعایت طول و ارتفاع مناسب لوله کشی، راندمان کولر کاهش می یابد و حتی ممکن است کمپرسور اسپلیت نیز به طور کامل آسیب ببیند. طول و ارتفاع لوله کشی بستگی به ظرفیت کولر گازی دارد. در جدول زیر حداکثر طول و ارتفاع لوله کشی را برای ظرفیت های مختلف آورده ایم.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: